Najnovšie recenzie zo sekcie Kartové hry
- moc to syna nezaujalo. Ale výborná pomôcka možno v škôlke, alebo v škole.
Odporúčam pexeso,je vo výbornej kvality, super sýte farby, veľkostne je úplne super..Preto by som ho odporúčala určite tak kde sú malé detičky ❤️
- zaujímavé hry a úlohy
- vhodné na cesty, alebo k starým rodičom
- úlohy z rôznych oblastí
- opakovane použiteľné (prípadne pre ďalšie dieťa)
- veľmi vhodné pre škôlky a iné skupiny menších detí
- ocenila by som iný obal, krabička bude rýchlo zničená
- zábevný pre deti aj dospelých
- Jednoduché pravidlá
- Svižná rýchla hra vyžadujúca sústredenie
Djeco hry sú úžasné a táto nie je výnimkou.
- Pekná grafika a spracovanie
- Zložité na hru a rozkladanie
- Oproti originálnemu Karaku vytvára dojem, že "nehráme spolu", ale každý si hrá na vlastnom piesočku
- Náročné na premýšľanie a výpočty, ťažšie pre mladšie deti
Základné pravidlá sú matematicky náročné a zároveň málo tvorivé, dosť nudné a ľahké na víťazstvo. Je to zvláštny paradox: náročné je zrátať si útok, ale nie zvíťaziť. Návrh "rozšírených pravidiel" konečne ráta s tým, že každá postava je iná a má špecifické vlastnosti (ako v pôvodnom Karaku). Vtedy je však rozdiel medzi nimi značný a mnohé sú také silné, že vedia vyhrať hru na pár kôl (vtedy to vyzerá ako 5 minút príprav, 5 minút počítania a 5 minút hry). Naschvál sme si vymysleli úpravu pravidiel, aby sme si to sťažili (že "+" na akčných kartách je nutnosť na použitie ďalšej karty, nie na doťahanie karty na ruku), vďaka tomu sa hra aspoň predĺžila na ~30 minút.
- Sú úžasné a som s nimi spokojná
dcere sa hned zapacila, jednoducha hra na pamat s carodejnickou tematikou
- 2 urovne obtiaznosti
velmi mila hra, u nas je oblubena
Sada Stargazer - za mňa najkrajšie karty v ponuke od Bicycle. Treba však počítať s tým, že všetky hracie karty na čiernom podklade sa čoskoro začnú zodierať a bude vykúkať po okrajoch biela. Ja to riešim tak, že si zakúpim niekoľko balíkov do rezervy. :D
SUPER
- Kvalitne,odporucam
- Krásne pexeso pre malé deti
- šecko v poradku
- nemam
šecko v porádku
- Ak si chcete hru užiť viac a dlhšie tak sa oplatí kúpiť rozšírenie
- Kvalitne spracovanie
- Dobra cena
- Dostatocne rychle dorucenie
- Zatial ziadne problemy
Som spokojny s produktom, aj s dobou dorucenia.
Fajn karty len su trosku smyklave. Inak kvalita.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »